do wyboru: ceylon gold, earl grey blue, forest fruits, mexican dream, peach lemon star, raspberry pear
- czas parzenia: 2-3 min, możliwość ponownego parzenia tradycyjna herbata zielona
- czas parzenia: 2-3 min, możliwość ponownego parzenia tradycyjna mieszanka w japońskim stylu, składająca się z herbaty bancha i prażonego brązowego ryżu
- czas parzenia: 2-3 min, możliwość ponownego parzenia zielona herbata z kawałkami ananasa, papai, lukrecji, drzewa sandałowego, czerwonego pieprzu, kwiatami rumianku i aromatem
- czas parzenia: 2-3 min, możliwość ponownego parzenia herbata zielona aromatyzowana kwiatami jaśminu
- czas parzenia: 2-3 min, możliwość ponownego parzenia sencha z dodatkiem owoców wiśni, dzikiej róży, kwiatów piwonii, jaśminu i płatków róży
- czas parzenia: 2-3 min, możliwość ponownego parzenia mieszanka trzech zielonych herbat: sencha, bancha i kukicha. Z dodatkiem pędów bambusa, kawałkéw imbiru, ziarna sezamowego, kwiatów róży, cytryńca chińskiego i aromatu
gazowana lub niegazowana
zapytaj o dostępne smaki
pomarańcza
zapytaj o dostępne smaki
delikatnie musujący, fermentowany napój herbaciany
delikatnie musujący, fermentowany napój herbaciany
niegazowany napój na bazie wody źródlanej wzbogacony kolagenem
niegazowany napój na bazie wody żródlanej wzbogacony kolagenem
niegazowany napój na bazie wody źródlanej wzbogacony kolagenem
prosecco 0%, orange spritz, woda gazowana, pomarańcza
prosecco 0%, woda gazowana, syrop z czarnego bzu, limonka, mięta
prosecco 0%, puree z mango, sok pomarańczowy
prosecco 0%, tonik różowy, syrop z marakui
gin 0%, tonik różowy, mrożone maliny
tonik różowy, prosecco 0%, puree z marakui, sour, syrop waniliowy
woda gazowana, syrop blue curacao, sour, sprite
Lager. Najpopularniejsze piwo w Japonii. Asahi cechuje wyraźna, utrzymana na odpowiednim poziomie gorycz. Oryginalna receptura, bazująca na słodzie jeczmiennym, chmielu, kukurydzy oraz oczywiście ryżu, sprawia, że trunek odznacza się oryginalnym, intrygującym i bardzo orzeźwiającym smakiem
Lager, prosto z kraju kwitnącej wiśni. Ciemnozółty, intensywny kolor. W smaku piwo jest lekko kwaśnawe. Brak chmielowego aromatu i goryczki.
Lager, powszechnie uznawany za jedno z najlepszych japońskich piw. Piwo o delikatnej, słabo wyczuwalnej goryczce, wydaje się bardzo lekkie pomimo zawartości alkoholu prawie 5%.
Obok tradycyjnych sktadników piwa, słodu jeczmiennego, chmielu i drożdży, IKI zawiera składniki, które trudno sobie wyobrazić w polączęniu z piwem. Zielona herbata ,,Sencha”, imbir i japoński sok z cytrusów Yuzu. Zielona herbata nadaje wysoki poziom przeciwutleniaczy, a imbir i Yuzu wzbogaca to piwo w witaminy, co w połączeniu daje się świeżość i zywotność. Piwo ma absolutnie ekskluzywny smak dla prawdziwych miłosników piwa.
zapytaj o dostępne smaki
prosecco, aperol, woda gazowana, pomarańcza
prosecco, woda gazowana, syrop z czarnego bzu, limonka, mięta
prosecco, puree z mango, sok pomarańczowy
prosecco rose, tonik różowy, syrop z marakui
choya, woda gazowana, cukier trzcinowy, limonka, mięta
gin, tonik różowy, mrozone maliny
wodka, prosecco, passoa, puree z marakui, sour, syrop waniliowy
wodka, syrop blue curacao, sour, sprite
wodka, sweet, sour, białko jaja kurzego
whiskey, sweet, sour, białko jaja kurzego
rum, coca-cola, limonka
tequila, sour, likier triple sec, crusta z soli
tequila, mrożone truskawki, sour, likier triple sec, crusta z cukru trzcinowego i cynamonu
Jagermeister, Red Bull
Choya Sake jest winem, ale wyjątkowym, bo stworzonym na bazie ryżu. Delikatnie słodkie, bezbarwne o niespotykanym i nieporównywalnym do niczego innego smakiem. Można powiedzieć, że ma lekko słomkowy kolor. Od ponad 1000 lat, sake było produkowane z ryżu, rosnącego w regionie Nara na wschodzie Japonii, po czym fermentowane za pomoca specjalnej odmiany drożdży Koji. Choya Sake tworzona jest z niemodyfikowanego genetycznie zboża, co niezwykle uszlachetnia ten trunek. W tradycyjny sposób podaje się je na ciepło.
Delikatna w smaku, subtelnie aromatyczna, świeża. Orzeźwiająca, o bardzo stonowanym profilu. Słowo daiginjo, które pojawia się w nazwie produktu, oznacza jeden z wyższych gatunków sake.
Likier wytwarzany zgodnie ze starą, japońską recepturą z japońskiej moreli - śliwki ume, cukru i japońskiej wędki , shochu”. Czesto nazywany potocznie winem śliwkowym, o charakterystyeznym słodko-kwasnym smaku.
Lekko wytrawna wersja japońskiego wina śliwkowego.
Japońskie białe, lekko wytrawne, musujące wino, o obnizonej zawartości alkoholu i przyjemnym brzoskwiniowym aromacie.
Kultowy szampan o ponad 150-letniej tradycji, charakteryzujący sie lekko owocowością, uwodzicielskim smakiem i elegancka dojrzałoscią. Smak przepełnia owocowa świeżość: nuty jabłka, gruszek i cytrusów. Szampania, Francja
To najbardziej uwodzicielski wyraz marki Moet & Chandon. Rose Imperial ma olśniewający różowy kolor powstały w wyniku dodania do kompozycji odrobiny czerwonego wina z purpurowymi refleksami świetlnymi. Wytrawny, o owocowym smaku z dominującym aromatem poziomek. Szampania, Francja
Musujące wino o delikatnym, jasnozółtym kolorze. Delikatny i złozony bukiet z owocowymi nutami gruszki, zielonego jabłka. W tle wyczuwalne aromaty akacji i bzu. Prosecco, Włochy
Japońskie białe, lekko wytrawne, musujące wino, o obniżonej zawartości alkoholu przyjemnym brzoskwiniowym aromacie.
Chardonnay , Cataratto. Jasnozółte wino o świeżym aromacie grejfruta, melona i jabłka. W smaku świeże owoce tropicalne i przyjemna kwasowosć. Owocowy i przyjemny smak, uzyskany poprzez mieszanie krajowych i miedzynarodowych odmian. Doskonały do owoców morza, idealnie zgra się z daniami z łososia i tuńczyka. Sycylia, Włochy
Sauvignion blanc. Wytrawne wino o delikatnym jasno słomkowym kolorze, z zielonymi refleksami. W nosie aromaty cytrusowe, głównie grejpfrut i cytryna, z wyrażnym akcentem ziół, trawy i bukszpanu. W ustach swieże, łagodne, dobrze zrównoważone. 90 punktów w Wine Advocate Roberta Parkera. Curico Valley, Chile
Gewurztraminer. Białe, krystaliczne, wytrawne wino. Bogate owocowe aromaty, wyraźne nuty dojrzałych bananów, owoców egzotycznych, róży i jasminu. Delikatnie słodkie z posmakiem zielonych jabłek. Lekkie i świeże. Katalonia, Hiszpania
Riesling. Białe, pótwytrawne wino o jasnym, słomkowym odcieniu. Wyczuwalne nuty zielonego jabłka, pigwy, brzoskwini, cytrusów i odrobiny karmelu. Wino o zrównoważonej kwasowości. Mosel, Niemcy
Wieloszczepowe: Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Tannat. Jasno różowa barwa z purpurowymi refleksami. Pachnie bardzo owocowo — wiśniami, malinami i truskawkami, ale tez lekko kwiatowo. Świetne jako aperitif, ale również do przystawek, owoców morza i białych ryb. Sud - Quest, Francja
Shiraz. Ciemno czerwone wino. Uwodzicielskie ciemne jagody z pikantnymi ziołami, potaczone z nutami wyczuwalnego, dobrze zbalansowanego tostowego charakteru dębu. Wino pełne, o złożonej strukturze, gładkich taninach, ciemnych owocach jagodowych i bogatym, długim finiszu.
Wieloszczepowe: Cabemet Sauvignon, Merlot, Sangiovese. Wytrawne. Głęboko rubinowa barwa. Elegancki i delikatny bukiet czerwonych jagód, z delikatnym zakoriczeniem waniliowym. W smaku bogate i kremowe, z delikatnymi taninami. Toskania, Wtochy
Primitivo di Manduria. Wytrawne. Ciemnorubinowy kolor z niuansami fioletu. Mocne aromaty dojrzałych wisni i gotowanych śliwek z nutą czekolady i wanilii. W ustach pełne, z bogactwem owocu, miękka, aksamitną teksturą i delikatnym akcentem słodyczy na finiszu.
japońska wódka ryżowa
Cognac, Francja
amerykańska Tennessee Whiskey
szkocka whiskey
szkocka whiskey
szkocka whiskey
japońska whiskey
japońska whiskey
40 ML Anglia
40 ML Anglia
40 ML Japonia
40 ML Francja
40 ML Rum, Karaiby
40 ML Karaiby
40 ML Karaiby
40 ML Filipiny
40 ML Filipiny
40 ML Meksyk
40 ML Meksyk
40 ML Meskyk
40 ML likier korzenno-zioŁowy, Niemcy